• Немате производи во кошничката.
Image Alt

септември 2022

Еднаш месечно во сандаче ни пристига „писмо од дијаспората“. Целта на оваа рубрика е да

Ве очекуваме на најголемата студентска изложба оваа година во петте хали на Паблик рум //

Посебна е годинава во нашиот ни МКЦ и прилично сѐ што се случува таму годинава