• Немате производи во кошничката.
TOP
Image Alt

Author: Бинаса Дрндар

Студент на Архитектонскиот факултет и алумни во Џолев и уметностите од Академијата за визуелни уметности. Меѓу другото денес е мултидисциплинарен креативец и графички дизајнер во „Игор Делов студио“ и главен и одговорен уреник во пишувачкот оддел на Скала.

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Во школата за дизајн и уметност „Џолев и уметностите“ на 16 октомври официјално започнуваат Академиите

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад уметник или

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад уметник или

Рубрика во која ги архивираме и реставрираме најзначајните графити и артисти од „Купрум“.

ИНТЕРВЈУ СО: Дејан Џолев „Kога бевме мали секогаш нè прашуваа:, „Што сакаш да бидеш кога ќе