• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Автор: Kiril Donchov

Кирил е историчар на уметност, филмски критичар, автор и сценарист. Дел е од маркетинг тимот на ,,Џолев и уметностите”, а во Скала магазин е член на пишувачкиот оддел.

Изминува уште една успешна и продуктивна година за студентите од Академијата за моден дизајн при