• Немате производи во кошничката.
TOP
Image Alt

Индустриски дизајн

Ексклузивна соработка и селекција на дизајнери и брендови од FWSK и ОNLYAFEW.

Нелинеарните структури со ќелии се дефинираат како структури со повеќе ќелии со иста геометрија, но

Продукт-дизајнерите се решавачи на проблеми. Креативноста ни произлегува од ситуациите за коишто останатите тврдат дека

Нелинеарните структури со ќелии се дефинираат како структури со повеќе ќелии со иста геометрија, но

АЗБУКА НА АКАДЕМИЈА ЗА ПРОДУКТ ДИЗАЈНAнгела Настевска е апсолвентка на Машинскиот факултет при УКИМ на