• Немате производи во кошничката.
TOP
Image Alt

Моден дизајн

„Фустанот од Фортуни што таа вечер го носеше Албертина ми се чинњењ како пирмалива сенка

„Седум“ (Seddum) е бренд што се стреми да ја пронајде хармонијата во сите нас.

Саксија Urban pots е бренд кој се разви од многу едноставна, но уникатна идеја и

ЛИПА е оној дел од мојата керамичка и воопшто творечка дејност, којшто пред сè е

Бренд кој се стреми секогаш да биде во чекор со времето и трендовите, уникатен и

Сивилото на среброто, неговата моќ и скапоценост доминира целосно во приказните раскажани од Kotev Ksenija

Ана Јакимовска - Моден дизајнер, основач на Тесути Арт и Лидер на глобалното движење Fashion

Ексклузивна соработка и селекција на дизајнери и брендови од FWSK и ОNLYAFEW.

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или