• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Пријатели

Стереотипите и предрасудите се две теми коишто се тесно поврзани. Како што сугерира името, предрасудите

„Портрет“ во соработка со Фондацијата Фридрих Еберт ве кани да создадете слика, фотографија, текст, песна,

Овие слики се од серијата на дела насловена “Blue Moon’’, инспирацијата за овие дела е

Идејата за подвижни полици потекнува од самата потреба на современиот човек да се движи во

Најпознатиот македонски акт фотограф кој повеќе од 20 години ги руши табута за еротска фотографија.

Серијалот „Мир“ е нов чекор во развивањето на неговите дела и стилот на визуелно изразување,

„За новата генерација, новите мерки и новата нормала“ - 12. издание на БОШ фестивал од

„Еротски графички илустрации“ се дел од истражувачкиот процес на магистерската дисертација "Актот и еротиката во

За почеток, секој понеделник во СКАЛА ПРОДАВНИЦА на „полица“ ќе биде претставен нов млад автор

Во четврток се одржува 10-тото јубилејно издание на фестивалот на нова музика - ЗДРАВО МЛАДИ!