• Немате производи во кошничката.
TOP
Image Alt

Студентска сцена

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад уметник или

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад уметник или

Школата за дизајн и уметност „Џолев и уметностите“, објавија повик за целосни и делумни стипендии

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад уметник или

Програмата ја спремавме така што во фокус да бидат нашите домашни режисери, а потоа нивните