• Немате производи во кошничката.
TOP
Image Alt

Филм

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

РАЗГОВОР СО: Дејана Попоска [aктер и режисер]

Програмата ја спремавме така што во фокус да бидат нашите домашни режисери, а потоа нивните

РАЗГОВОР СО: Ивица Димитриевиќ и Мартин Иванов [Beach Film Festival] 

Летна квечерина, опуштена атмосфера и одлична селекција на краткометражни анимирани филмови. Вака започна првото издание

Фотографски импресии од ден петти, на третиот фестивал на нов европски филм „Beach Film Festival“.

Фотографски импресии од ден четврти, на третиот фестивал на нов европски филм „Beach Film Festival“.

Разговор со: Наташа Петровиќ [Актерка, жири - Beach Film Festival]

Фотографски импресии од ден трети, на третиот фестивал на нов европски филм „Beach Film Festival“.

Фотографски импресии од ден втори, на третиот фестивал на нов европски филм „Beach Film Festival“.