• Немате производи во кошничката.
TOP
Image Alt

Фотографија

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

„Целата поента на фотографирањето е да не мора да ги објаснувате работите со зборови“ -

Сите фотографии се точни. Ниту една од нив не е вистината.

Синоќа беше свечено отворена новата сезона на најкултното модно случување во градот. Пред многубројните новинари,

Тридневна работилница за NUDE фотографија со Владимир Тасевски.

Издвојуваме импресии од последниот проект на моите колеги од Академијата за продукт дизајн.

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Она што ја прави фотографијата чуден изум е тоа што таа се состои од два