• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Современа уметност

Серија од аудио-визуелно претставување на текстови, колумни и есеи, објавени дигитално и во првото печатено

Серија од аудио-визуелно претставување на текстови, колумни и есеи, објавени дигитално и во првото печатено

Серија од аудио-визуелно претставување на текстови, колумни и есеи, објавени дигитално и во првото печатено

Серија од аудио-визуелно претставување на текстови, колумни и есеи, објавени дигитално и во првото печатено

Биеналето на млади уметници, не е важно само за младите (уметници и критичари), тоа е

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Фестивал кој ја застапува урбаната култура со цел да се пренесе современата независна уметност како

Фестивал кој ја застапува урбаната култура со цел да се пренесе современата независна уметност како