• Немате производи во кошничката.
TOP

ВО СКАЛА ПРОДАВНИЦА СО URBAN POTSСекој четврток во СКАЛА ПРОДАВНИЦА, во соработка со FWSK x ONLYAFEW, претставуваме по еден дизајнер и бренд кој ја популаризира свесната и одржлива мода.

Со пар кликови секој може да порача дизајнерско парче и за помалку од седум работни дена истото ќе биде доставено на домашна адреса.


Саксија Urban pots е бренд кој се разви од многу едноставна, но уникатна идеја и продолжува да создава нови креативни решенија за производи.________
________За себе велам…


Дека сум сонувач со големи цели.
Зад себе носам…


Искуство во повеќе дизајнерски сфери. За креативен поединец тешко е да се избере една конкретна дејност.

Пред себе гледам…


Многу нови дизајнерски решенија на различни производи. 

Од себе давам…

Голема посветеност во изработката на секое парче и целам кон креирање на успешен бренд.

Кај себе имам…

Трпеливост и креативност која не може да биде одземена.ПРОДАВНИЦА: URBAN POTS
КУПИ ДИЗАЈН // ПОДАРИ ДИЗАЈН

КОН ПРОДАВНИЦА

Скала Магазин е прва студентска платформа за дизајн и современа уметност, отворена за промоција на домашните млади креативци, поврзување на студентите и независните артисти со организациите и компаниите, како и следење и поддржување на културните настани и сцена.

ПОВЕЌЕ ОД АВТОРОТ