• Немате производи во кошничката.
TOP

ВО ПРОДАВНИЦА СО ВЛАДИМИР ТАСЕВСКИ____________

Скала шоп е отворена! За почеток, секој понеделник во СКАЛА ПРОДАВНИЦА на „полица“ ќе биде претставен нов млад автор/кa или студент/ка по дизајн и уметност. Со пар кликови секој може да порача оригинално уметничко дело и за помалку од три работни дена истото ќе биде доставено на домашна адреса.


ВЛАДИМИР ТАСЕВСКИ // NUDE ФОТОГРАФИЈА


Најпознатиот македонски акт фотограф кој повеќе од 20 години ги руши табута за еротска фотографија. Учесник е на голем број меѓународни изложби и член на жири на престижни изложби за акт фотографија.

„Фотографиите на Владимир Тасевски се како рефлексија на душата. Нивната сензитивност нѐ носи во поинакво доживување на голото тело и природноста. Неговиот уметнички поглед е толку чист, уникатен и природен.” – Биљана Паланова (дип. психолог).

Последното интервју на Владимир Тасевски за Скала Магазин.


ПОДДРЖИ ГИ МЛАДИТЕ АВТОРИ!
КУПИ УМЕТНОСТ // ПОДАРИ УМЕТНОСТ

КОН ПРОДАВНИЦА

Скала Магазин е прва студентска платформа за дизајн и современа уметност, отворена за промоција на домашните млади креативци, поврзување на студентите и независните артисти со организациите и компаниите, како и следење и поддржување на културните настани и сцена.

ПОВЕЌЕ ОД АВТОРОТ