• Немате производи во кошничката.
TOP

Infinite Line Blouse

3,500.00ден

Инфо:

ШИФРА: SEDDUM-004 Категории: , , Tags: , , , , ,

Дополнителни информации

Бренд

Seddum

Материјал

75% лен, 25% вискоза

Боја

Црна

ФИТ

Обложен
Стандарден крој
Без ракави
Необработен раб
Предната и задната страна се исти
Надворешен пораб

Опис

Бренд
Seddum е хармонијата што живее во секого од нас. Брендот има за цел да создаде монохроматски универзум, изведен од архетипот на универзалните обрасци. Безбојните дизајни тежнеат да го нагласат подеднакво вниманието на облеката и на идентитетот на клиентот.
Желбата на Seddum е да се постигне безвременост и минимализам со раѓањето или генезата на секоја нивна облека. Минимализмот како начин на живеење, како и визуелна приказна проткаена со моменталната внатрешна состојба. Бидејќи филозофијата на брендот се заснова на бавно процесирана мода и помала, а подобра потрошувачка, сите облеки се прават по нарачка.