• Немате производи во кошничката.

Маица

700.00ден

Нема на залиха

Инфо:

Дополнителни информации

Материјал

100% памук, апликација со ткаенина и метал

Број

L

Опис

Никола Ефтимов

Апликацијата беше дел од старо парче облека создадено во Тајланд. По нејзиното отстранување, таа е рачно пришиена на нова маица од домашен производител.