• Немате производи во кошничката.
Image Alt

драмски театар Tag

Еднаш месечно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Студентска платформа за дизајн и современа уметност.

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените

Посебна е годинава во нашиот ни МКЦ и прилично сѐ што се случува таму годинава