• Немате производи во кошничката.
Image Alt

дуке бојаџиев Tag

Серија од аудио-визуелно претставување на текстови, колумни и есеи, објавени дигитално и во првото печатено

Скалаџики и скалаџии во недела [8 мај] сме на езерце во градски парк, на отворен

Затоа што вашата уметност припаѓа во галерија, а не на инстаграм!

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените

Еднаш месечно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Еднаш месечно во сандаче ни пристига „писмо од дијаспората“. Целта на оваа рубрика е да

Во организација на Europe House Skopje, Факултетот за ликовни уметности и Факултетот за драмски уметности,