• Немате производи во кошничката.
TOP
Image Alt

култура Tag

Ова не е утринска програма // LIVE: секој петок, 10:00ч // ДОМА[ЌИН]: Дејан Џолев

Овој месец, на скалички се дружиме со автори кои беа дел од првата Скала изложба.

Овој месец, на скалички се дружиме со автори кои беа дел од првата Скала изложба.

Секое мое размислување на темата на разголувањето, неизбежно ме води кон последниве две години коишто

Овој месец, на скалички се дружиме со автори кои беа дел од првата Скала изложба.

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад уметник или