• Немате производи во кошничката.
Image Alt

уметност Tag

Еднаш месечно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

P.S. Затоа што вашата уметност припаѓа во галерија, а не на инстраграм!

Скоро четири недели, стани порано да пратиш прес-соопштенија до медиуми, да подготвиш постови за по

Серија од аудио-визуелно претставување на текстови, колумни и есеи, објавени дигитално и во првото печатено

на почетокот било всемир во всемирот се вселил немир во немирот вселена била слика

РАЗГОВОР СО: Андреј Игњатовски + Петар Марковиќ [Подкаст: Парк шема