• Немате производи во кошничката.
TOP
Image Alt

MakArh Tag

Необјавени монолози кои биле дел од истражувачки процес на театарскиот пеформанс „Актер-Човек“.

Милан Мијалковиќ организираше и плати 10 работници на црно, од виенските улици, да се наместат

Ексклузивна соработка и селекција на дизајнери и брендови од FWSK и ОNLYAFEW.

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

SKALA MAGAZINE / Студентска платформа за дизајн и современа уметност.

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или