• Немате производи во кошничката.
Парк Шема Скала магазин Хајка

Podcast: ПАРК ШЕМА // Бојан Таневски [Хајка] // С02 Е07

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените бендови, албуми, песни, жанрови на музика и интересни приказни во индустријата.

 

 

ГОСТИН: Бојан Таневски
ГОСТИН: Бојан Таневски пее во Хајка нов панк шарм на Скопското тло.

ДИСКУСИЈА ЗА:

★ Fang - Landshark / Where The Wild Things Are
★ Iggy Pop - The Idiot
★ Joy Division - An Ideal For Living

ДОМАЌИНИ: Андреј Игњатовски // Петар Марковиќ
ПРОДУЦЕНТ: Дејан Џолев

Skala Magazine 2022
Ние сме SKALA School 
10 Години // Академии за дизајн, уметност и технологија [прочитај повеќе] 

Скала Магазин е прва студентска платформа за дизајн и современа уметност, отворена за промоција на домашните млади креативци, поврзување на студентите и независните артисти со организациите и компаниите, како и следење и поддржување на културните настани и сцена.

ПОВЕЌЕ ОД АВТОРОТ