• Немате производи во кошничката.

Podcast: ПАРК ШЕМА // Дина Јашари // С02 Е04

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените бендови, албуми, песни, жанрови на музика и интересни приказни во индустријата.

 

 

ГОСТИНКА: Дина Јашари
ГОСТИНКА: Дина Јашари сака да пишува и пее, па пишува и пее. Омилено животно и е коала, многу чудно и баш интересно.

ДИСКУСИЈА ЗА:
★ Hayley Williams :: Petals for Armor
★ Tom Misch :: Geography
★ Porto Morto :: Portopop 

ДОМАЌИНИ: Андреј Игњатовски // Петар Марковиќ
ПРОДУЦЕНТ: Дејан Џолев

Skala Magazine 2022
Ние сме SKALA School 
10 Години // Академии за дизајн, уметност и технологија [прочитај повеќе] 

Скала Магазин е прва студентска платформа за дизајн и современа уметност, отворена за промоција на домашните млади креативци, поврзување на студентите и независните артисти со организациите и компаниите, како и следење и поддржување на културните настани и сцена.

ПОВЕЌЕ ОД АВТОРОТ