• Немате производи во кошничката.

Podcast: ПАРК ШЕМА // Мартина Баракоска // С02 Е01

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените бендови, албуми, песни, жанрови на музика и интересни приказни во индустријата.

 

 

ГОСТИН: Мартина Баракоска
ГОСТИНКА: Мартина Баракоска свири тапани во Funk Shui и многу сака срни.

ДИСКУСИЈА ЗА:
★ Radiohead :: In Rainbows
★ RHCP :: By The Way
★ Warpaint :: Warpaint

ДОМАЌИНИ: Андреј Игњатовски // Петар Марковиќ
ПРОДУЦЕНТ: Дејан Џолев

Skala Magazine 2022


 

Скала Магазин е прва студентска платформа за дизајн и современа уметност, отворена за промоција на домашните млади креативци, поврзување на студентите и независните артисти со организациите и компаниите, како и следење и поддржување на културните настани и сцена.

ПОВЕЌЕ ОД АВТОРОТ