• Немате производи во кошничката.
TOP

ТВОРЕЧКА ЖЕД: ТОНИ ПОПОВБАРАЈЌИ СЕ СЕБЕСИ

 

Тони Попов е верник во искреноста. Неговите дела се призор во неговиот свет.

 

Тие носат со себе интимности, сеќавања, и чувства. А сепак не тежат повеќе од она што го носи еден човек во својата душа. Со својот процес на сликање врз најдени предмети, тој создава значење кое почнува со одбраниот предмет, и завршува со чувството кое го добиваме.

 

 


_________________________________
ТВ РЕДАКЦИЈА

РЕЖИЈА Диме Данов
КАМЕРА Диме Данов
МОНТАЖА Виктор Стојков Диме Данов
МУЗИКА Стефан Прекодолов 

Mултидисциплинарен уметник. Некои од вас ќе го препознаете од поетски збиднувања, други од фотографски кругови... А ние го запознавме како студент на Академијата за визуелни уметности во Џолев и уметностите. Одличен познавач на филмската уметност, светската литература, љубопитен истражувач, трпелив сонувач.

ПОВЕЌЕ ОД АВТОРОТ