11 ОБУКИ ЗА ДИЗАЈН + УМЕТНОСТ

уписите се во тек! почеток: 25 март
  • No products in the cart.

Гепард топ со x-прерамки

1,390.00ден

3 in stock

Info

Description

Бренд
Terziya Movement е линија на удобна, мултифункционална облека изработена од еко, рециклирани и dead stock – материјали.
Во целиот концепт на оваа линија, дизајнерката Наталија Терзија и кодизајнерот Ема развиваат поттик за виталност и здрава свест во една урбана димензија, кршејќи ги бариерите во однос на телесните облици и наметнатите општествени стандарди.

Additional information

Бренд

Terziya Movement

Материјал

Спандекс

Број

S/M