• Немате производи во кошничката.
Image Alt

јули 2022

Да бевме clickbait-ери овој текст ќе го носеше насловот „Иако акредитиран, пишувач на Скала не

Еднаш месечно во сандаче ни пристига „писмо од дијаспората“. Целта на оваа рубрика е да

Според Дигиталниот речник на македонскиот јазик, зборот „напор“ е именка од машки род и значи

На 6-7 локации со обемна програма, практично беше невозможно да се проследи цел фестивал со

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените

Еднаш месечно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или