• Немате производи во кошничката.

ОТВОРЕН ДЕН: Дизајн & Коктели!


Дизајн & Коктели е отворен настан, наменет за сите оние кои сакаат да се запознаат со програмите, менторите и можностите за кариера по завршување на Академиите за дизајн во Скала.

Отворените денови ќе се одржат на 13 и 14 септември во релаксирачка атмосфера со коктел мени [+ изненадување за сите учесници] со цел да ги одговориме сите ваши прашања и дилеми кои ги имате во врска со Академиите за:

Графички дизајн;
Ux/Ui+ дизајн;
Моден дизајн;
Визуелни уметности + Моушн дизајн;
Ентериер и продукт дизајн;
Фотографија.

▷▷ ПРИЈАВУВАЊЕТО е бесплатно со регистрација на следниов линк.
▷▷ Погледни ги сите Академии на следниов линк.

-- -- 
АГЕНДА:

► 18:00ч. – 18:15ч.  
Се сместуваме удобно и порачуваме коктел по избор :)

► 18:15ч. – 19:15ч. 
Отворена дискусија и размена на личните искуства со дел од менторите на Академијата. 

► 19:15ч. – 20:00ч.
Неформално дружење помеѓу гостите, менторите и тимот на Скала.  


ПРИСУТНИ МЕНТОРИ:

► 14 Септември

▷▷ Академија за Графички дизајн / Ux/Ui+ дизајн / Визуелни уметности / Фотографија

• Зоран Кардула // [Popstar] Илустратор;
• Гордана Вренцоска // Дизајнер + Декан на Факултетот за Арт и дизајн;
• Влатко Ристов // Арт-директор во New Moment, Маркетинг агенција;
• Дејан Џолев //  Основач и CEO на Skala School;
• Игор Георгиоски // Сениор web developer, Косопственик на QodiX и Linara Production;


► 13 Септември

▷▷ Академија за Моден дизајн 

• Александар Ношпал // Костимограф и моден дизајнер;
• Ирина Тошева // Модна дизајнерка;

▷▷ Академија за Ентериер и продукт дизајн

• Илија Паунков // Ентериер дизајнер;
• Апостол Тноковски // [Popstar] Продукт дизајнер.

▷▷ ПРИЈАВУВАЊЕТО е бесплатно со регистрација на следниов линк.
-- -- 
Погледни ја атмосферата од последниот 
ДИЗАЈН & КОКТЕЛИ

Скала Магазин е прва студентска платформа за дизајн и современа уметност, отворена за промоција на домашните млади креативци, поврзување на студентите и независните артисти со организациите и компаниите, како и следење и поддржување на културните настани и сцена.

ПОВЕЌЕ ОД АВТОРОТ