• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Последно објавени

During the month of August, Reset! had an enlightening conversation with three art sector professionals

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените

Ве очекуваме на најголемата студентска изложба оваа година во петте хали на Паблик рум //

Видео рубрика каде што студентите на Скала имаат можност да поразговараат еден на еден со

Дизајн & Коктели е отворен настан, наменет за сите оние кои сакаат да се запознаат со

Видео рубрика каде што студентите на Скала имаат можност да поразговараат еден на еден со

Видео рубрика каде што студентите на Скала имаат можност да поразговараат еден на еден со

Ова обраќање изминатите неколку месеци добиваше повеќе форми, но никогаш не собравме храброст да го

Еднаш месечно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Еднаш месечно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Саемот за креативни искуства и размисли „Добро утро креативци 3.0“, во организација на „Скала магазин“,

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените