• Немате производи во кошничката.
TOP
Image Alt

Настани

Синоќешната претстава во интернационалната програма „Крајот”, во изведба на Берт и Наси, е тажен, истовремено

Вчера беше одржана работилницата за физички театар под името ДВИЖЕЊЕ – ГРАДЕЊЕ ЛИК СО ФИЗИЧКИ

Вчера започна првото онлајн издание на фестивалот Театарски европски алтернативи „STURM UND DRANG“, со претставата

Денес почнува првото издание на онлајн Интернационален алтернативен фестивалтеатарски европски алтернативи „STURM UND DRANG“.

ЏОЛЕВ: Многу често се прашувам „зошто толку труд?” И кога ќе сретнам уште еден Сизиф,

На 8 септември, јубилеен Ден на независноста на нашата држава, се отвори и четвртото издание

Скопје доби сопствен интернационален поетски фестивал. На 1 и 2 септември во МКЦ, 16 поети

Сите неделни и месечни културни активности.

Бош е фестивалот којшто секоја година со нетрпение го чекаме да нѐ прошета до Гевгелија,

Сите неделни и месечни културни активности.