• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Контакт

Адреса:

Скопје

Дебарца, 56 / спрат 3+4
1000 Скопје

Е-пошта:

Редакција

Маркетинг

075 936 446
marketing@skala.mk

Пиши ни:

    Приклучи се кон тимот на Скала!

    Отворени сме за сите идеи и предлози за дружба и соработка. Доколку сакаш да споделуваш информации од дизајнот и современата уметност. Доколку се занимаваш рекреативно или активно со дизајн или уметност. Или пак студираш визуелни уметности, графички дизајн, архитектура, моден дизајн, филм или театар, индустриски дизајн? Те очекуваме!