• Немате производи во кошничката.
скала - дијалошки сесии-академија за ux ui дизајн

ДИЈАЛОШКИ СЕСИИ // 004 // Ивана Јосифоска + Теона Милева

Нашите Скала студенти си прават муабет на розевиот кауч!
Отвараме теми важни и блиски за нашата сегашност.

 ✦

Студенти: Ивана Јосифоска и Теона Милева
Академија: UX/UI+ дизајн

Зборуваме за: Работа од дома?

 ✦

Академија за UX/UI+ дизајн Скала - школа за дизајн!

 

Скала Магазин е прва студентска платформа за дизајн и современа уметност, отворена за промоција на домашните млади креативци, поврзување на студентите и независните артисти со организациите и компаниите, како и следење и поддржување на културните настани и сцена.

ПОВЕЌЕ ОД АВТОРОТ