• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Есеи

Еден автор сака своето авторско дело да го објави во јавноста. Размислува таквата објава да ја направи

Еден автор сака своето авторско дело да го објави во јавноста. Размислува таквата објава да ја направи

Еден автор сака своето авторско дело да го објави во јавноста. Размислува таквата објава да ја направи

Еден автор сака своето авторско дело да го објави во јавноста. Размислува таквата објава да ја направи

Според Дигиталниот речник на македонскиот јазик, зборот „напор“ е именка од машки род и значи

Немирните очи и ум на уметникот создаваат вредност којашто не само што те помрднува од

на почетокот било всемир во всемирот се вселил немир во немирот вселена била слика

Овој текст ги обработува разликите помеѓу трговска марка и авторско право преку анализа на случајот

„Правиме фотографии за да разбереме што ни значат нашите животи.“ Ралф Хатерсли (Ralph Hattersley)