• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Импресии

Затоа што вашата уметност припаѓа во галерија, а не на инстаграм!

Во организација на Europe House Skopje, Факултетот за ликовни уметности и Факултетот за драмски уметности,

Затоа што вашата уметност припаѓа во галерија, а не на инстаграм!

Затоа што вашата уметност припаѓа во галерија, а не на инстаграм!

Затоа што вашата уметност припаѓа во галерија, а не на инстаграм!

„EGO DISCO“ [латински: ЈАС УЧАМ] претставува финална изложба на студентите од Академиите за графички дизајн,

Дваесет и четвртиот Моден Викенд Скопје во соработка со Македонската Модна Асоцијација беше едно од

На 8 септември, јубилеен Ден на независноста на нашата држава, се отвори и четвртото издание

Скопје доби сопствен интернационален поетски фестивал. На 1 и 2 септември во МКЦ, 16 поети

Бош е фестивалот којшто секоја година со нетрпение го чекаме да нѐ прошета до Гевгелија,