• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Филм

Еднаш месечно во сандаче ни пристига „писмо од дијаспората“. Целта на оваа рубрика е да

Овој месец, секој четврток „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на студент во

Да бевме clickbait-ери овој текст ќе го носеше насловот „Иако акредитиран, пишувач на Скала не

На 6-7 локации со обемна програма, практично беше невозможно да се проследи цел фестивал со

Еднаш месечно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад уметник или

„БОШ-фестивал“ или фузија од уметности, зборно место каде што се дружат музика, театар, поезија, филм

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или