• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Конкурси+настани

P.S. Затоа што вашата уметност припаѓа во галерија, а не на инстраграм!

Саемот за креативни искуства и размисли „Добро утро креативци“, во организација на „Скала магазин“, годинава

Поларизација на светлината. Осцилации. Вибрации. Елиптичнa. Линеарнa. Кружнa поларизација. Светлосни бранови. Електрична поларизација. Негативни јони

P.S. Затоа што вашата уметност припаѓа во галерија, а не на инстраграм!

Школата за дизајн и уметност „Џолев и уметностите“, во соработка со Институт за дизајн и

P.S. Затоа што вашата уметност припаѓа во галерија, а не на инстраграм!

Дизајн & Коктели е отворен настан на 14-ти септември, наменет за сите оние кои сакаат

„БОШ-фестивал“ или фузија од уметности, зборно место каде што се дружат музика, театар, поезија, филм

Sturm und Drang e Онлајн Интернационален Алтернативен Фестивал на Европски Театарски групи, артисти и уметници.