• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Музика

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените

Посебна е годинава во нашиот ни МКЦ и прилично сѐ што се случува таму годинава

На 3ти септември (сабота), со почеток од 19 часот, ќе се одржи фестивалот Здраво Млади,

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените

РАЗГОВОР СО: Андреј Игњатовски + Петар Марковиќ [Подкаст: Парк шема

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените

Скалаџики, скалаџии, љубители на јапонската култура. Фестивал за јапонска култура во Скопје! Оваа сабота