• Немате производи во кошничката.
здраво млади скала магазин парк шема мкц

Podcast: ПАРК ШЕМА // Импресии: Здраво млади 12!

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените бендови, албуми, песни, жанрови на музика и интересни приказни во индустријата.
ЗБОРУВАМЕ ЗА: Здраво млади 12!
ДОМАЌИНИ: Андреј Павлов го замени Андреј Игњатовски // Петар Марковиќ
KАМЕРА: Стефани Караџовска
ТОН: Андријана Антова
СЕТ АСС.: Елена Трајкова + Ана В'чкова
МОНТАЖА + АНИМАЦИЈА: Андреј Игњатовски
ПРОДУЦЕНТ: Дејан Џолев

Skala Magazine 2022


Андреј Медиќ, Ана В'чкова и Дејан Џолев ги собаа нивните импресии преку текст и фотографии. 
Погледни повеќе :: Здраво млади 12!

 
 

Скала Магазин е прва студентска платформа за дизајн и современа уметност, отворена за промоција на домашните млади креативци, поврзување на студентите и независните артисти со организациите и компаниите, како и следење и поддржување на културните настани и сцена.

ПОВЕЌЕ ОД АВТОРОТ