• Немате производи во кошничката.

СКАЛА МАГАЗИН – ПРВ ПЕЧАТЕН БРОЈ!

500.00ден

ДОБРО УТРО КРЕАТИВЦИ, НАШАТА ЗАЕДНИЦА ДЕНЕС Е ПОБОГАТА – ИЗЛЕЗЕ ОД ПЕЧАТ ПРВИОТ БРОЈ НА СКАЛА МАГАЗИН!

136 страници, гооолем формат;
+ 3 типа супер квалитетна хартија и печат;
+ пример за дизајн и фотографија;
+ содржина којашто ќе се препрочитува постојано, засекогаш;
+ задолжителна лектира за вашата библиотека.

Првите 100 броја од магазинот ќе можат да се купат по промотивна цена од 600 денари – резервирај си го твоето списание по промотивна цена веднаш!

16 на залиха

Инфо:

Опис

Дополнителни информации