11 ОБУКИ ЗА ДИЗАЈН + УМЕТНОСТ

уписите се во тек! почеток: 25 март
  • No products in the cart.

Маса ‘Urban’

6,690.00ден

Info

Description

Бренд
Siideess е дизајн студио чијшто фокус е пренесување на емоција преку создавање на функционални продукти за домот. Основано е во 2020 година како продолжение на 6-годишната работа на дизајн со метали на архитектката Јосимовска Ивана – “Siideess и еден континуитет на мојата фасцинација со металот како материјал, којшто е извонредно флексибилен во формите кои може да ги преземе и начинот на кој, тој што го познава, може да го трансформира. Целта е преку спојот на дизајн, занаетчиство и избор на материјали, да пренесеме една приказна во вашиот дом преку парче мебел.”

 

Additional information

Dimensions50 × 30 × 70 cm
Бренд

Siidess

Материјал

Керамичка плочка, метални профили, кожа

Боја

Сахара црна