• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Разговор со

РАЗГОВОР СО: Катерина Трпковска и Деспина Здравкова [Rinocca]

РАЗГОВОР СО: Аника Чорбеска [студентка по филмска и тв продукција, тв уредник на Скала магазин]

РАЗГОВОР СО: 4 одговорни креативц[к]и на релација Љубљана - Скопјe

ЏОЛЕВ: Многу често се прашувам „зошто толку труд?” И кога ќе сретнам уште еден Сизиф,

Разговор со Теа Беговска [театарска режисерка, едукатор и автор на ТВ емисијата „Културо“]

Моден Викенд Скопје претставува платформа за промоција, интеграција и развој на македонската модна култура. Модниот

Програмата ја спремавме така што во фокус да бидат нашите домашни режисери, а потоа нивните