• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Архитектура

Посебна е годинава во нашиот ни МКЦ и прилично сѐ што се случува таму годинава

РАЗГОВОР СО: 4 одговорни креативц[к]и на релација Љубљана - Скопјe

Секое мое размислување на темата на разголувањето, неизбежно ме води кон последниве две години коишто

Што значи неформален начин на учење? - Постанување на пријател со самиот себеси.

Слободата е состојба на телото и умот, состојба на избор на движење, на избор на

Рубрика во која ги архивираме и реставрираме најзначајните графити и артисти од „Купрум“.

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад уметник или

Рубрика во која ги архивираме и реставрираме најзначајните графити и артисти од „Купрум“.

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или