• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Моден дизајн

РАЗГОВОР СО: 4 одговорни креативц[к]и на релација Љубљана - Скопјe

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад уметник или

Дваесет и четвртиот Моден Викенд Скопје во соработка со Македонската Модна Асоцијација беше едно од

Изминува уште една успешна и продуктивна година за студентите од Академијата за моден дизајн при

„Фустанот од Фортуни што таа вечер го носеше Албертина ми се чинњењ како пирмалива сенка

„Седум“ (Seddum) е бренд што се стреми да ја пронајде хармонијата во сите нас.

Саксија Urban pots е бренд кој се разви од многу едноставна, но уникатна идеја и

ЛИПА е оној дел од мојата керамичка и воопшто творечка дејност, којшто пред сè е