• Немате производи во кошничката.
TOP
Image Alt

Дизајн

Срамот нѐ придружува во нашето секојдневие и постоење, потпирајќи се на нашето минато, каде

Ви споделуваме фотографски импресии од камерата на Мартина Пенева, од завршна изложба на студентите од

„Фустанот од Фортуни што таа вечер го носеше Албертина ми се чинњењ како пирмалива сенка

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Споделуваме импресии од првиот настан „Добро утро креативци“ - саем за размена на креативни искуства

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

„Седум“ (Seddum) е бренд што се стреми да ја пронајде хармонијата во сите нас.

Саксија Urban pots е бренд кој се разви од многу едноставна, но уникатна идеја и

ЛИПА е оној дел од мојата керамичка и воопшто творечка дејност, којшто пред сè е

Бренд кој се стреми секогаш да биде во чекор со времето и трендовите, уникатен и