• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Графички дизајн

Официјално и единствено писмо на поими и илустрации на Бисера Гиновска, студент на академијата за

Вината не е во авторите, туку во организацијата!

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад уметник или

Издвојуваме импресии од последниот проект на моите колеги од Академијата за графички дизајн, по предметот