• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Визуелни уметности

Официјално и единствено писмо на поими и илустрации на Ана В'чкова, студентка на академијата за

Официјално и единствено писмо на поими и илустрации на Бисера Гиновска, студент на академијата за

Овој месец, на скалички се дружиме со автори кои беа дел од втората Скала

Овој месец, на скалички се дружиме со автори кои беа дел од втората Скала изложба.

Овој месец, на скалички се дружиме со автори кои беа дел од втората Скала изложба.

Овој месец, на скалички се дружиме со автори кои беа дел од првата Скала изложба.

Овој месец, на скалички се дружиме со автори кои беа дел од првата Скала изложба.

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад уметник или

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или