11 ОБУКИ ЗА ДИЗАЈН + УМЕТНОСТ

уписите се во тек! почеток: 25 март
  • No products in the cart.

Украсна мини саксија со цвеќе – Hawortia Alba (11×11 cm)

650.00ден

Info

Description

Бренд
Саксија – urban pots е ново име на пазарот и постоиме само 3 месеци. Идејата за брендот се роди кога неколку стари, неупотребливи саксии успеавме да ги претвориме во декоративен украс за домот, со помош на конопно јаже. Сега нашите саксии се достапни во повеќе бои и големини, а внесовме и продажба на растенија со цел нашите купувачи да добијат комплетен производ.

Additional information

Dimensions11 × 11 cm
Бренд

Saksija Urban Pots

Боја

Natural, Бела, Сива, Црна