• Немате производи во кошничката.

Light and shadows II

4,800.00ден6,800.00ден

Инфо:

SKU: NUDE-002 Категорија

Опис

Дополнителни информации

Димензии40 × 30 cm
Автор

Владимир Тасевски

Наслов

Light and shadows II

Медиум

Аналогна фотографија

Едиции

3 Авторски оригинали

Потпис

Напред / позади