11 ОБУКИ ЗА ДИЗАЈН + УМЕТНОСТ

уписите се во тек! почеток: 25 март
  • No products in the cart.

Half a person

4,500.00ден5,500.00ден

Info

SKU: DAVOR-003 Category:

Description

Additional information

Dimensions50 × 50 cm
Наслов

Half a person

Техника

Акрил на платно

Автор

Давор Кешќец

Едиции

1 Авторски оригинал