• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Видео + Аудио

Серија од аудио-визуелно претставување на текстови, колумни и есеи, објавени дигитално и во првото печатено

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените

Серија од аудио-визуелно претставување на текстови, колумни и есеи, објавени дигитално и во првото печатено

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените

Серија од аудио-визуелно претставување на текстови, колумни и есеи, објавени дигитално и во првото печатено

Серија од аудио-визуелно претставување на текстови, колумни и есеи, објавени дигитално и во првото печатено

Ова не е утринска програма // LIVE: секој петок, 10:00ч // ДОМА[ЌИН]: Дејан Џолев

Ова не е утринска програма // LIVE: секој петок, 10:00ч // ДОМА[ЌИН]: Дејан Џолев

Ова не е утринска програма // LIVE: секој петок, 10:00ч // ДОМА[ЌИН]: Дејан Џолев