• Немате производи во кошничката.
Park-Shema-Impresii-Zemjotres

Podcast: ПАРК ШЕМА // ИМПРЕСИИ: ЗЕМЈОТРЕС

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените бендови, албуми, песни, жанрови на музика и интересни приказни во индустријата.

 

 

ЗБОРУВАМЕ ЗА: Земјотрес!
ДОМАЌИНИ: Андреј Игњатовски // Петар Марковиќ
ПРОДУЦЕНТ: Дејан Џолев

Skala Magazine 2023
Ние сме SKALA School 
10 Години // Академии за дизајн, уметност и технологија [прочитај повеќе] 

Скала Магазин е прва студентска платформа за дизајн и современа уметност, отворена за промоција на домашните млади креативци, поврзување на студентите и независните артисти со организациите и компаниите, како и следење и поддржување на културните настани и сцена.

ПОВЕЌЕ ОД АВТОРОТ