• Немате производи во кошничката.
парк-шема-дарко-беровски-скала-магазин

Podcast: ПАРК ШЕМА // Дарко Беровски // С03 Е04

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените бендови, албуми, песни, жанрови на музика и интересни приказни во индустријата.

 

 

ГОСТИН: Дарко Беровски.

ДИСКУСИЈА ЗА:

★ Talking Heads
★ David Bowie
★ Bernays Propaganda


ДОМАЌИНИ: Андреј Игњатовски // Петар Марковиќ

ЕКИПА:
Стефани Караџовска 
Ана В'чкова
Мартин Чичовски
Стефан Трпески
Јована Цинцароска
Андреј Игњатовски

ПРОДУЦЕНТ: Дејан Џолев

Skala Magazine 2023
Ние сме SKALA School 
11 Години // Академии за дизајн [прочитај повеќе] 

Скала Магазин е прва студентска платформа за дизајн и современа уметност, отворена за промоција на домашните млади креативци, поврзување на студентите и независните артисти со организациите и компаниите, како и следење и поддржување на културните настани и сцена.

ПОВЕЌЕ ОД АВТОРОТ